Köpvillkor

FÖRETAGSINFORMATION
Sponsorkonsulterna Sverige AB, organisationsnummer: 556761-5686

Kontaktuppgifter
Fallhammargatan 8, 721 33 Västerås, 0707-337197, info@sponsorkonsulterna.se

 

PRODUKTINFORMATION OCH PRIS

Produktinformation
Produkten kan variera lite i färg mot bilden på hemsidan.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

 

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Order
Efter slutfört köp i webb butiken packas och skickas er beställning.

Leverans
Vanligtvis kommer varan skickas från oss senast 5 arbetsdagar efter att ordern mottagits. Om varan inte finns i lager meddelar vi er detta snarast.

Frakt
Vi skickar din vara väl paketerad. Kostnader förenade med frakten ser ni när ni slutför ordern.

Betalning
Vi har flera olika betalsätt: Bankgiro, Swish och Klarna. I kassan väljer ni betalsätt när ni slutför er order.

Personupplysningar
Sponsorkonsulterna Sverige AB behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.

 

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara, kontakta oss snarast via något av våra kontaktsätt som ni hittar under: Kontaktuppgifter.

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Sponsorkonsulterna Sverige AB skriftligen eller muntligen om felet. Skälig tid är i samband med att varan packats upp. Vi kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive fraktkostnader (ej returfrakt).

Returfrakten
Returfrakt betalar ni som köpare. För utförlig information se retursedeln (som bifogats försändelsen).