Vsk bandy
VSK Bandy via VAN, Västerås Affärsnätverk, tillsammans med Sponsorkonsulterna Sverige AB inbjuder företag och organisationer i Västerås med omnejd till fysiska affärsträffar; frukostar, luncher och affärsdagar under 2015.
En (1) gång i månaden arrangeras ett effektivt och strukturerat affärsmöte för upp till 60 företag. Hör av dig för mer information.
Sirius Bandy1
Sirius Bandy och Sponsorkonsulterna Sverige AB inbjuder företag och organisationer i Uppsala med omnejd till fysiska affärsluncher och affärsdagar via ”Affärstorget” i syfte att göra bra affärer. Under 2015 planeras 6 tillfällen med upp till 60 företag och organisationer per tillfälle.

 

Dubbellogga e-tuna
Eskilstuna United, Eskilstuna GUIF  och Sponsorkonsulterna Sverige AB inbjuder företag och organisationer i Eskilstuna med omnejd till fysiska affärsluncher och affärsdagar via ”Affärstorget” i syfte att göra bra affärer. Under 2015 planeras 6 tillfällen med upp till 60 företag och organisationer per tillfälle

Dubbellogga bollnäsbroberg
Bollnäs GIF, Broberg Söderhamn och Sponsorkonsulterna Sverige AB planerar att under våren 2016 inleda samarbete med  företag och organisationer i Hälsingland med omnejd i form av fysiska affärsluncher och affärsdagar via ”Affärstorget – i samarbete med idrotten”, i syfte att skapa tillfällen för att göra bra affärer.

Katrineholm Bandy
Katrineholm Bandy och Sponsorkonsulterna Sverige AB inbjuder företag och organisationer i Katrineholm med omnejd till fysiska affärsluncher och affärsdagar via ”Affärstorget” i syfte att göra bra affärer. Under 2015 planeras 6 tillfällen med upp till 60 företag och organisationer per tillfälle.

 

Gripen BK 2   villa Lidköping
Gripen BK, Villa Lidköping BK  och Sponsorkonsulterna Sverige AB inbjuder företag och organisationer i Trollhättan och Lidköping med omnejd till fysiska affärsluncher och affärsdagar via ”Affärstorget” i syfte att göra bra affärer. Under 2015 planeras 6 tillfällen med upp till 60 företag och organisationer per tillfälle

Kontakta mig för mer info:
Mats Bengtsson
mats.bengtsson@sponsorkonsulterna.se
076-555 95 44